منابع غنی از ترکیبات فنلی پسته شور اکبری و گردو است که از جمله اسیدهای فنولیک و تانن های قابل هیدرولیز هستند.
Bulló، Lamuela-Raventós و Salas-Salvadó42، Reference Bolling، Chen and McKay43).
ترکیبات فنلی ممکن است اثرات محافظتی در برابر بیماری های مربوط به تولید بیش از حد رادیکال های آزاد مانند CVD و سرطان داشته باشند.
این مغزیجات به عنوان آنتی اکسیدان ها و همچنین به دلیل خواص ضداکسایشی پسته پیوندی گلدانی و پیشگیرانه و پیشگیری کننده از عروق مهم هستند.
یک مطالعه تصادفی، دوسوکور، متقاطع با دارونما در مقابل مکمل 640 میلی گرم آنتوسیانین در روز در طی 4 هفته در مردان مبتلا به فشار خون بالا افزایش قابل توجهی در سطح کلسترول HDL (HDL-C).
همچنین سطح گلوکز خون پس از درمان آنتوسیانین در مقابل دارونما (مرجع Hassellund، Flaa و Kjeldsen44).
علاوه بر این، عصاره آبدوست پسته که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی است.
مقاومت کلسترول LDL انسانی (LDL-C) را از افراد سالم به اکسیداسیون ناشی از مس پس از 2 ساعت انکوباسیون افزایش می دهد.
طبق گفته Tomaino و همکاران تمام گروههای فنلی موجود در پسته اکبری تواضع و سایر مغزها، به مقدار بیشتری در پوست نسبت به دانهها وجود دارند.
پوست Pistacia vera L. (واریته Bronte) حاوی سیانیدین-3-O-گالاکتوزید (5865 میلی گرم در گرم)، اسید گالیک (1453 میلی گرم در گرم)، کاتچین (377 میلی گرم در گرم) و اریودکتیول-7-O-روتینوزید (366) است.
میلی گرم در گرم). مغز پسته اکبری رفسنجان حاوی کوئرستین-3-O-روتینوزید (98·1 mg/g)، جنیستئین (69·1 mg/g)، جنیستئین-7-O-گلوکوزید (47·0 mg/g) و دایدزین (42·4) است.
بنابراین، محتوای نهایی کل فلاونوئیدها در پوست 70 · 27 (SD 5 · 42) میلی گرم معادل کاتچین / گرم وزن تازه است.
در حالی که در دانه ها فقط 0 · 46 (SD 0 · 03) میلی گرم است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.