پسته پیشگیری کننده از عروق است

منابع غنی از ترکیبات فنلی پسته شور اکبری و گردو است که از جمله اسیدهای فنولیک و تانن های قابل هیدرولیز هستند.

Bulló، Lamuela-Raventós و Salas-Salvadó42، Reference Bolling، Chen and McKay43).

ترکیبات فنلی ممکن است اثرات محافظتی در برابر بیماری های مربوط به تولید بیش از حد رادیکال های آزاد مانند CVD و سرطان داشته باشند.

این مغزیجات به عنوان آنتی اکسیدان ها و همچنین به دلیل خواص ضداکسایشی پسته پیوندی گلدانی و پیشگیرانه و پیشگیری کننده از عروق مهم هستند.

یک مطالعه تصادفی، دوسوکور، متقاطع با دارونما در مقابل مکمل 640 میلی گرم آنتوسیانین در روز در طی 4 هفته در مردان مبتلا به فشار خون بالا افزایش قابل توجهی در سطح کلسترول HDL (HDL-C).

همچنین سطح گلوکز خون پس از درمان آنتوسیانین در مقابل دارونما (مرجع Hassellund، Flaa و Kjeldsen44).

علاوه بر این، عصاره آبدوست پسته که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی است.

مقاومت کلسترول LDL انسانی (LDL-C) را از افراد سالم به اکسیداسیون ناشی از مس پس از 2 ساعت انکوباسیون افزایش می دهد.

طبق گفته Tomaino و همکاران تمام گروه‌های فنلی موجود در پسته اکبری تواضع و سایر مغزها، به مقدار بیشتری در پوست نسبت به دانه‌ها وجود دارند.

پوست Pistacia vera L. (واریته Bronte) حاوی سیانیدین-3-O-گالاکتوزید (5865 میلی گرم در گرم)، اسید گالیک (1453 میلی گرم در گرم)، کاتچین (377 میلی گرم در گرم) و اریودکتیول-7-O-روتینوزید (366) است.

میلی گرم در گرم). مغز پسته اکبری رفسنجان حاوی کوئرستین-3-O-روتینوزید (98·1 mg/g)، جنیستئین (69·1 mg/g)، جنیستئین-7-O-گلوکوزید (47·0 mg/g) و دایدزین (42·4) است.

بنابراین، محتوای نهایی کل فلاونوئیدها در پوست 70 · 27 (SD 5 · 42) میلی گرم معادل کاتچین / گرم وزن تازه است.

در حالی که در دانه ها فقط 0 · 46 (SD 0 · 03) میلی گرم است.

  • منابع:
    1. Nutrition attributes and health effects of pistachio nuts
  • تبلیغات: 
    1. سبد پلاستیکی که پرواز کرد!
    2. ساخت تابلو برق مجتمع تجاری
    3. استفاده از چرم در کره ماه برای ساخت خانه
    4. علت شاد بودن مردم سوئد مشخص شد!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.