برای زیتون های سبز، نیمه رسیده یا رسیده، این زیتون ها در آب یا آب نمک ضعیف خیسانده می شوند و این محلول به طور روزانه به مدت 10 تا 14 روز تغییر می کند.
شما می توانید با نگهداری طلا در فویل آلومینیوم از آن بهره مند شوید.
اولئوروپئین به طور طبیعی حل می شود و در آب شسته می شود و در طول چرخه خیساندن و شستشوی مداوم حذف می شود. تخمیر در مرحله تصفیه آب انجام می شود و شامل یک اکوسیستم مخمر / باکتری مخلوط می شود.
همچنین نگهداری زیتون برای مدت طولانی شرایط به خود را دارد.
گاهی اوقات، زیتونها را با یک ابزار بلانت به آرامی میشکنند تا تخمیر آغاز شود و فرآیند تخمیر تسریع شود.
پس از تلخ شدن، زیتونها به غلظتهای 8 تا 12 درصد نمک طعام آبکشی میشوند و اسید تصحیح میشوند و سپس آماده مصرف میشوند.[98]
تخمیر پخته شده با نمک
فقط برای زیتون های رسیده اعمال می شود، زیرا فقط یک تخمیر سبک است. آنها معمولاً در مراکش، ترکیه و سایر کشورهای مدیترانه شرقی تولید می شوند.
پس از چیدن، زیتون ها به شدت شسته شده و در لایه های متناوب با نمک بسته بندی می شوند. غلظت بالای نمک، رطوبت زیتون را از بین میبرد و آنها را کمآبی و چروک میکند تا جایی که تا حدودی شبیه کشمش به نظر میرسند.
هنگامی که در نمک بسته بندی می شود، تخمیر به حداقل می رسد و فقط توسط هالوفیل ترین گونه های مخمر مانند Debaryomyces hansenii آغاز می شود. پس از درمان، آنها را در حالت طبیعی خود بدون هیچ گونه افزودنی فروخته می شود.[4]
به اصطلاح زیتون های روغنی را در نمک پخته و سپس در روغن خیس می کنند.[103]
یکی از هنرهای منحصر به فرد نقاشی با رنگ روغن می باشد.
کالیفرنیا یا رسیدن مصنوعی
روی زیتون های سبز و نیمه رسیده اعمال می شود، آنها را در لیمو قرار می دهند و خیس می کنند. پس از برداشتن آنها، آنها در آب تزریق شده با هوای فشرده، بدون تخمیر شسته می شوند.
این فرآیند چندین بار تکرار می شود تا زمانی که هم اکسیژن و هم شیره به گودال خیس شوند. قرار گرفتن مکرر و اشباع در معرض هوا، پوست و گوشت میوه را اکسید می کند و در یک فرآیند مصنوعی که شبیه رسیدن طبیعی است، آن را سیاه می کند.
شما می توانید با ارتباط نقره فروشی اصفهان از آن بهره مند شوید.
پس از اکسیده شدن کامل یا «سیاه شدن»، آب نمک و اسید اصلاح می شوند و سپس برای خوردن آماده می شوند.[
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.