خرما پیارم بسته بندی از نظر ارزش بخش بزرگی از صادرات خرمای ایران است و نقش مهمی در بازار جهانی دارد. خرمای ایرانی پیارم در بسته بندی های 250 گرمی تا 5 کیلوگرمی به دو صورت اولیه و با لیبل مخصوص خود موجود می باشد.
از طرف دیگر خرمای مدجول نوعی خرما است که طعمی شیرین و تقریباً کاراملی دارد. آنها بیضی شکل، رنگ قهوه ای تیره و بافت پوستی دارند.
خرما مانند تمام خرماها سوراخی در مرکز دارد که با گوشت احاطه شده است. اگرچه خرما بومی مراکش است، اما به طور گسترده در سراسر ایالات متحده، خاورمیانه، آسیای جنوبی و آفریقا رشد می کند.
نخل پیاروم، مانند تمام خرماها، سرشار از فیبر است که از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند و به جلوگیری از بدخیمی ها از جمله سرطان روده بزرگ و معده کمک می کند.
به دلیل طعم عالی و ظاهر جذاب آن، بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند مشتری های مکرر آن شده اند. گوشتی و نیمه خشک با رطوبت 15 درصد است. برداشت پیارم به طور معمول از اوایل مهر آغاز می شود و تا پایان آبان ماه ادامه دارد. این خرمای بی نظیر به رنگ قهوه ای تیره است.
افراد دیابتی به دلیل پوست نازک و محتوای قند پایین درخت خرما پیارام را دوست دارند. خرمای پیارم به دلیل طعم و ظاهر متمایز خود در بازار جهانی به خرمای شکلاتی نیز معروف است.
کیفیت و خوشحالی فوقالعاده مشتریان پیارام آنها را متمایز میکند و بیشتر بازارهای اصلی جهان را به خود جلب میکند. خرمای پیاروم بر اساس اندازه به دو دسته جامبو (تا 120 در هر کیلوگرم) و استاندارد (تا 140 در کیلوگرم) تقسیم می شود.
به دلیل مقادیر بالای فلاونوئیدها و ترکیبات فنلی موجود در دانه های نخل پیارم، سطح آنتی اکسیدانی قابل توجهی دارند. در چندین مورد مشخص شده است که دانه های خرما دارای خواص ضد ژنوتوکسیک هستند.
قیمت عمده خرمای پیارم همواره مورد پسند اکثر توزیع کنندگان بوده است، زیرا این خرما دارای تقاضای بالایی بوده و قابل فروش است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.