ساده ترین و خوشمزه ترین راه برای لذت بردن از یک شیشه پر از شکلات مغزدار فندقی، از هر نظر ایده آل است، پخش شکلاتی تیره، غنی و مغزدار. چیز زیادی در این اسپرد وجود ندارد که باعث نگرانی شما شود، به جز شکری که از قبل در شکلات وجود دارد.
فنجان فندق بوداده 1 گرم شکلات تلخ برای پخت و پز و 70 درصد نمک تمام چیزی بود که نیاز داشتم 100 عصاره وانیل در نصف قاشق چایخوری اختیاری: 1 قاشق چایخوری عسل فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. با استفاده از یک ورقه پخت که روغن نگرفته اید، فندق ها را پهن کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و معطر شوند تفت دهید.
آجیل هایی که قبلا برشته شده اند فقط به چند دقیقه زمان کمتری برای بو دادن نیاز دارند. برای اینکه روغن های خود را در طول فرآوری آزاد کنند، ابتدا باید گرم شوند.
چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود و منتظر بمانید تا خامه به دمای اتاق برسد، شکلات را در یک دیگ دوتایی یا مایکروویو (در فواصل کوتاه برای جلوگیری از سوختن) ذوب کنید. فندقهای برشتهشده و نمکزده را در یک غذاساز یا مخلوطکن مجهز به تیغهای تیز تا زمانی که ریز آسیاب شوند، پردازش کنید.
وقتی روغن ها آزاد می شوند، مایع تر می شود و شبیه کره آجیل می شود. اگر در شکستن و نرم شدن آنها مشکل دارید، می توانید برای کمک به آنها کمی روغن اضافه کنید.
سپس شکلات ذوب شده را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. با استفاده از مخلوط کن دستی یا غذاساز، وانیل و نمک را خرد کنید تا مخلوط کمی رنده شود. یه گاز بخور ببین عسل دوست داری یا نه. عسل باعث غلیظ تر شدن مایه می شود، بنابراین آن را به آرامی اضافه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.