شرکت کنندگان مطالعه را با خوردن یک رژیم غذایی معمولی آمریکایی متشکل از 35 درصد چربی کل و 11 درصد چربی اشباع به مدت دو هفته آغاز کردند.
آنها سپس سه رژیم غذایی را به مدت چهار هفته با حدود دو هفته استراحت بین هر رژیم آزمایش کردند. هر سه رژیم غذایی تغییراتی در رژیم Step I بود، یک رژیم غذایی کاهش دهنده کلسترول در استفاده عمومی است.
این رژیمها بهعنوان شاهد شامل یک رژیم غذایی مرحله اول بدون پسته خشک خام و حدود 25 درصد چربی کل و 8 درصد چربی اشباع بود، همین موضوع در قیمت پسته اکبری آب خندان نیز تاثیر می گذاشت.
جیره های تقویت شده با پسته جیره های مرحله اول با 10 و 20 درصد انرژی به ترتیب توسط مغز پسته تامین می شد.
جیره 10 درصد پسته اکبری صادراتی دارای 30 درصد چربی کل و 8 درصد چربی اشباع و جیره 20 درصد پسته دارای 34 درصد چربی کل و 8 درصد چربی اشباع بود.
مقدار واقعی پسته موجود در هر جیره به ترتیب 1.5 اونس و 3 اونس برای جیره 10 و 20 درصد بود.
هر دو رژیم پسته نسبت به رژیم معمولی آمریکایی، سطوح سرمی خون بالاتری از بتاکاروتن، لوتئین و گاما توکوفرول تولید میکردند.
در مقایسه با رژیم غذایی مرحله اول بدون پسته کوهی کیلویی، رژیمهای تقویتشده با پسته سطوح بیشتری از لوتئین و گاما توکوفرول در پلاسمای خون تولید کردند.
پس از خوردن هر دو رژیم غذایی غنی شده با پسته، شرکت کنندگان غلظت LDL اکسید شده کمتری در خون خود نسبت به رژیم مرحله اول کنترل داشتند، قیمت مغز پسته اکبری یزد با توجه به شرایط شرکت کنندگان نیز تغییر کرد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.