راز جوانی پوست با مصرف زیتون سیاه!

برای درک بهتر واکنش غلظت روغن به دما، تأثیر دما بر طول دوره پر شدن روغن میوه و میزان انباشت روغن باید در نظر گرفته شود در مرکزغرب آرژانتین، داده‌های چند رقم نشان داد که دوره پر شدن روغن میوه با افزایش حداکثر دمای روزانه و تابش خورشیدی حدود 40 روز کوتاه شد (Trentacoste et al., 2012).

از عصاره زیتون سیاه کیلویی روغنی تولید می شود که خواص درمانی بسیاری دارد.

از سوی دیگر، غلظت روغن میوه به طور خطی با میزان تجمع روغن در شمال غربی آرژانتین مرتبط بود، اما نه با طول دوره پر شدن روغن (روندانینی و همکاران، 2014) بنابراین، مطالعات بیشتری برای ارزیابی مکانیسم های اساسی دما بر روی انباشت روغن مورد نیاز است.

با توجه به ترکیب روغن زیتون، شواهد فزاینده نشان می‌دهد که برخی از ارقام زیتون اروپایی که در بسیاری از مناطق آمریکای جنوبی و استرالیا رشد می‌کنند، روغن‌هایی با ترکیب اسیدهای چرب متفاوت در مقایسه با روغن‌هایی که از همان ارقام در مناطق اصلی رشد حوضه مدیترانه به دست می‌آیند تولید می‌کنند (Torres and Maestri, 2006)سیسی و کارلی، 2007؛ تورس و همکاران، 2009؛ میلر و همکاران، 2010؛ روندانینی و همکاران، 2011، 2014؛ بودویرا و همکاران، 2016).

در برخی موارد، درصد اسیدهای چرب مانند اسید اولئیک حتی با استانداردهای تجارت فعلی شورای بین المللی روغن زیتون (IOOC) مطابقت ندارد این امر علی‌رغم اقدامات مناسب زراعی، برداشت و استانداردهای فرآوری میوه رخ می‌دهد.

در حالی که ژنوتیپ به عنوان منبع اصلی تنوع برای ترکیب اسیدهای چرب VOO در نظر گرفته می شود (ریپا و همکاران، 2008)، تأثیر محیط و برهمکنش محیط ژنوتیپ x نیز ممکن است قابل توجه باشد.

بسیاری از ارقام اسپانیایی (“Arbequina”، “Manzanilla”) و ایتالیایی (“Frantoio”، “Coratina”) زمانی که در آرژانتین در مقابل دریای مدیترانه رشد می کنند، محتوای اسید اولئیک به طور مداوم کمتر و محتوای اسید لینولئیک و پالمتیک بالاتر را نشان می دهند (Ceci and Carelli، 2007) تورس و همکاران، 2009؛ رودانینی و همکاران، 2011، 2014).

در مقابل، تجزیه و تحلیل خوشه درختی نشان داد که ترکیب اسیدهای چرب در “Picual” زمانی که در آرژانتین یا در منطقه مدیترانه رشد می‌کند، نسبتا مشابه است (روندانینی و همکاران، 2011) علاوه بر این، به نظر می رسد اسید اولئیک (%) در برخی از ارقام مانند “Arbequina” نسبت به سایر ارقام از جمله “Coratina” به میزان بسیار بیشتری کاهش می یابد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.