بادام زمینی برادران حسینی که در کشور ما به عنوان میان وعده بسیار مصرف می شود، فواید سلامتی مهمی دارد. جزئیاتی که باید در مورد بادام زمینی بدانید که سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است.
بادام زمینی که از خانواده حبوبات است بیشتر در صنایع غذایی در ترکیه استفاده می شود. اگرچه با عشق فراوان مصرف می شود، اما شهروندان از فواید این گیاه، نحوه رشد و کاربردهای آن اطلاعی ندارند.
32 گونه شناخته شده از این گیاه وجود دارد که حاوی 60-45 درصد روغن، 30-20 درصد پروتئین، 18 درصد کربوهیدرات، ویتامین ها و مواد معدنی در دانه های آن است. بادام زمینی که تصور می شود برای اولین بار در دره های وسیع کشور آمریکای جنوبی پاراگوئه کشت شده است، سالانه بین 30 تا 50 سانتی متر رشد می کند.
مطالعات مختلف نشان داده اند که بادام زمینی از نظر سلامتی اثرات بسیار مفیدی بر بدن انسان دارد.
مزایای بادام زمینی در حال شمارش است. شناخته شده است که بادام زمینی فواید مختلفی مانند تقویت استخوان ها و عضلات، محافظت از معده، حمایت از سلامت قلب و ایفای نقش محافظتی در برابر سرطان دارد. در اینجا سایر فواید شناخته شده بادام زمینی آورده شده است. محافظ موثری به ویژه در برابر سرطان روده بزرگ و معده است.
سطح کلسترول بد را کاهش می دهد و سطح کلسترول خوب را افزایش می دهد. به لطف پروتئین و اسیدهای آمینه غنی خود، رشد طبیعی و سالم بدن را تضمین می کند. به تعادل سطح قند خون کمک می کند.
به لطف ویتامین E موجود در آن، برای سلامت پوست بسیار مفید است. به لطف روغن های امگا 3 در برابر ریزش و شکستگی مو محافظت می کند و همچنین موها را درخشان و قوی می کند. حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن مانند پتاسیم، منیزیم، مس، کلسیم، آهن، سلنیوم، روی است.
حاوی مقدار زیادی چربی است، اما این روغن ها برای بدن ما مفید هستند. چربی های موجود در آن چربی های تک غیر اشباع و غیر اشباع هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.