تهیه کشمش پلویی کیلویی از برگ درخت بامبو

سلطانا: یک ماده همه کاره

سلطانا که به عنوان کشمش یا کشمش پلویی کیلویی نیز شناخته می شود، از خشک کردن انواع خاصی از انگور به دست می آید اصطلاح سلطان به احتمال زیاد از شهر سلطانیه در ترکیه کنونی گرفته شده است.

حتی امروزه این کشور به همراه آمریکا و استرالیا یکی از تولیدکنندگان اصلی این غذا در جهان است
این یک ماده بسیار متنوع است و می‌تواند برای غذاهای شیرین و خوش طعم، در شیرینی‌پزی و یا در غذاهای خوش طعم از انواع مختلف استفاده شود.

کشمش اغلب در مخلوط غلات، موسلی، بارهای انرژی زا و تنقلات ظاهر می شود، اما می توان آن را به تنهایی نیز خورد.
این ماده غذایی با خواص فراوان، سرشار از ویتامین های C، E و K و بسیاری از املاح معدنی با خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد سرطانی است
کشمش یک غذای انرژی زا است، برای سلامتی عالی، هم برای کسانی که ورزش می کنند و هم برای کسانی که رژیم دارند مناسب است.


به طور سنتی، خشک کردن انگور در آفتاب انجام می شوداما در تولیدات صنعتی برای تسریع و استانداردسازی تولید در فر و خشک کن های مخصوص انجام می شود طعم سلطان ها به خصوص شیرین و شیرین است.

کم آبی انگور در واقع شامل حذف آب و غلظت بالاتر قندهای موجود در توت است کم آبی همچنین پدیده تبلور قند را تعیین می کند که به کشمش قوام خاصی می دهد.

طبق یک افسانه رایج شرقی، کشمش به طور تصادفی متولد شد، همانطور که اغلب برای بسیاری از آماده سازی های سنتی اتفاق می افتد می گویند سلطانی در حال خوردن خوشه انگور بود که مورد حمله ببر قرار گرفت.

سپس انگور را زیر آفتاب گذاشتند و هنگامی که حاکم عثمانی پس از برنده شدن در نمایشگاه، به خوشه خود بازگشت، آن را خشک یافت.

سلطان خسته و گرسنه از جنگ، میوه ها را به هر حال گاز زد و به این ترتیب متوجه شد که آنها خوشمزه تر و شیرین تر شده اند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.